اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

واکنش سفیر آمریکا در عراق به دیدار حساس مقابل ایران + تصویر

واکنش سفیر آمریکا در عراق به دیدار حساس مقابل ایران + تصویر سفیر آمریکا در عراق در توییتی به دیدار حساس تیم‌های فوتبال جمهوری اسلامی ایران و آمریکا در جام جهانی ۲۰۲۲، واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۰۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 29
کد خبر: ۱۶۱۴۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، الینا رومانوفسکی، سفیر آمریکا در عراق با اشاره به دیدار حساس امشب بین تیم‌های فوتبال جمهوری اسلامی ایران و آمریکا، از فوتبال به عنوان ورزشی برای اتحاد انسان‌ها یاد کرد.

 

رومانوفسکی در توییتر نوشت: امشب یک بازی بزرگ در جام جهانی برگزار می‌شود: آمریکا-ایران. گرچه من تیم ملی آمریکا را تشویق خواهم کرد اما هر کدام از دو تیم برای مردم و رویاهای خود بازی خواهد کرد. امشب شاهد سبقت گرفتن ورزش از سیاست و اتحاد مردم با محوریت موضوعی مثبت هستیم و آن هم این است: عشق به این ورزش زیبا.

واکنش سفیر آمریکا در عراق به دیدار حساس مقابل ایران + تصویر

 

پیام توییتری سفیر آمریکا در حالی منتشر شده که آمریکایی‌های طی چند روز گذشته در اقداماتی تحریک‌آمیز سعی کرده‌اند تا جو روانی تیم جمهوری اسلامی ایران و تمرکز شاگردان کارلوس کی‌روش را برهم بزنند.

 

از جمله این اقدامات خصمانه می‌توان به انتشار تصویر پرچم ایران بدون نام «الله» در حساب کاربری رسمی تیم ملی مردان آمریکا اشاره کرد که پس از واکنش تهران بلافاصله با عقب‌نشینی واشنگتن مواجه و تصویر پرچم اصلاح شد.

 

تیم‌ فوتبال جمهوری اسلامی ایران امشب در آخرین و حساس‌ترین دیدار مرحله گروهی خود در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، از ساعت ۲۲:۳۰ دقیقه به مصاف آمریکا می‌رود./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده